Correllengua

21.10.06

Correllengua 2005


De nou s’acosta el 9 d’octubre, festa del nostre País, i les entitats que treballem pel valencià, el nostre català, eixim juntes al carrer per reivindicar-lo.


Us regalem una mostra de textos clàssics i contemporanis, tant d’autors locals, com de la resta de territoris amb què compartim llengua i cultura, per tal que sense massa esforç compartiu amb nosaltres i amb la resta de la ciutadania el plaer de la seua lectura.

L’any passat us els posàrem al Passeig però creixem i ens calen més arbres així que enguany sumem un nou espai públic: la Plaça Major. Allí trobareu textos als que, per la seua significació, hem volgut donar una certa rellevància. Sota ells trobareu el manifest del Correllengua 2005 que arriba amb la seua flama a Carcaixent. Flama que simbolitza la defensa i promoció, en tots els àmbits, de la nostra llengua.

Només us demanem que us contagieu de l’esperit de la flama, i que ens acompanyeu en aquest itinerari literari recordant-vos que enguany se celebra l’any Ovidi, per la qual cosa hem aprofitat l’ocasió per retre-li especial homenatge a aquest cantant i actor alcoià, de qui trobareu alguns textos al Passeig.